Ανακοινώσεις

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024. ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

voithos ellada2.0
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΝ. 
 
Ο πιστοποιημένος φορέας  Δια Βίου Μάθησης, Συμβουλευτικής και Κατάρτισης, ΚΕΔΙΒΙΜ ΔΙΑΣ,ακολουθώντας τις επιταγές της αγοράς, και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα μοριοδότησης και πρόσληψης, εγκαινιάζει νέο κύκλο,εξειδικευμένων προγραμμάτων, σεμιναρίων, μετεκπαιδεύσεων, με στόχο την αναβάθμιση των εργασιακών δεξιοτήτων των υποψηφίων, αλλά και την άμεση πρόσληψή τους στην αγορά εργασίας;
Οι εγγραφές είναι σε εξελιξη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, να συμμετέχουν σε παράλληλες επιμορφώσεις  με ουσιαστική καθοδήγηση, συμβουλευτική και εκπαιδευτική υποστήριξη.Ταυτόχρονα , παρέχεται ατομική συμβουλευτική καθοδήγηση , προκειμένι οι υποψήφιοι , να "αισθανθούν", ότι προβαίνουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή για τους ίδιους.
 
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ/ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ
 
Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
 
Ειδική Αγωγή
 
Εκπαιδευτών/Φροντιστών ΕΚΟ/ΑΜΕΑ
 
Πρώτες Βοήθειες
 
Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας
 
Επιμελητής Βρεφών και Νηπίων ( Νταντάδες της Γειτονιάς)
 
Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων
 
Εκμάθηση Νοηματικής Γλώσσας
 
Ανάγνωση και Γραφή BRAILLE.
 
Διοίκηση Επιχειρήσεων/οικονομικά.
 
Τουριστικά προγράμματα.
 
Έμφυλη Διαπαιδαγώγηση/Εξουσία και Εκπαίδευση.
 
Παράλληλα
 
Υλοποιούνται εγγραφές καθόλη τη διάρκεια του έτους για μεταπτυχιακά στη Δημόσια Διοίκηση, Διαπολιτισμική Αγωγή και Ειδική Εκπαίδευση σε πανεπιστημια της Βουλγαρίας, ενώ πραγματοποιούνται εγγραφές /κρατησεις για μεταπτυχιακά στην Ιταλία, αναλόγως των ενάρξεων.
 
Ταυτόχρονα , αναμένεται η έναρξη , αμιγώς στοχευμένων προγραμμάτων/σεμιναρίων , σε τεχνικούς κλάδους επαγγελματων, ενώ θα ξεκινήσει η προετοιμασία υποψηφίων για τους γραπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ , στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.