Μοριοδοτούμενα

ellada2.0

Eκπαίδευση ενηλίκων

Η εκπαίδευση ενηλίκων βασίζεται στη δυνατότητα των συμμετεχόντων για αλληλεπίδραση, άρτιο σχεδιασμό μικροδιδασκαλιών, γνώση και μελέτη ψυχοκοινωνικών θεμάτων, συνολική εμβάθυνση σε μεθόδους διδασκαλίας, καινοτόμες δράσεις, ποικίλα εποπτικά μέσα, αλλά και αξιοποίηση τεχνικών βιωματικής διδασκαλίας.Οι διδακτικές παρεμβάσεις , σε πραγματικές συνθήκες ή συνθήκες προσομοίωσης, συντελούν στην πλήρη ενσωμάτωση στοιχείων με λειτουργικό και αποτελεσματικό σχεδιασμό.
Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2, ΔΙΑΣ, στοχεύει στη προετοιμασία υποψηφίων για επιστημονική τεκμηρίωση διδασκαλίας, τη μελέτη και αξιοποίηση πληροφοριών για την αντιμετώπιση οιασδήποτε δυσκολίας, στην προετοιμασία των ενδιαφερομένων, ενώ συνδράμει τον εκάστοτε υποψήφιο για τη συμμετοχή του στην εξεταστική διαδικασία του ΕΟΠΠΕΠ με στόχο την ένταξή του στο μητρώο Β .
Το σημαντικότερο όμως είναι, η δυνατότητα του ως πιστοποιημένου φορέα , σε άμεση συμπραξη με φορείς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,, Δημόσιους Φορείς, ΝΠΙΔ, αλλά και Κοινωνικούς Εταίρους, να υλοποιεί προγράμματα, σεμινάρια, επιμορφώσεις με εκπαιδευτές ΔΒΜ που η ίδια η δομή έχει καταρτίσει,προετοιμάσει, συμβάλλοντας στην επιτυχία των διαγωνιζομένων.


Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερώσεις, εκδήλωση ενδιαφέροντος, ΚΕΔΙΒΙΜ2, ΔΙΑΣ, ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13, 2441080083,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.kek-dias.gr